Imagine the luxury of ART

Alu Art Wanddecoraties

Blader of scroll naar rechts om tussen de 10 Subcategorieën te kijken van onze prachtige Alu Art Wanddecoraties!
Lilolux by ZIX Art

Welcome bij Lilolux!

Wij doen als klein familiebedrijf al meer dan 15 jaar in kunst! Want bij Lilolux zijn we gek op kunst, maar gelukkig hoeven we dit zelf niet te schilderen! Wij zoeken altijd naar de allerbeste en mooiste fotokunst, die rechtstreeks wordt geprint op onze wanddecoraties en sierkussens!

Als trouwe bezoeker herken je ons wellicht als ZIX Art. Maar waarom is onze naam en site helemaal nieuw? Omdat we al ruim 15 jaar onze winkel hebben met de naam ZIX Art, en deze vernieuwde website specifiek gericht is op een eigen collectie en de wat nieuwere trends, waar ZIX Art, onze fysieke winkel in hartje Roermond, zich richt op de verkoop van Glas Art en een kleine collectie Dibond.

Een klein stukje over Zix Art: Sinds 2009 een begrip in Roermond en omstreken. ZIX Art is gespecialiseerd in unieke wanddecoraties in de historische binnenstad van Roermond. In de beginjaren was dit voornamelijk olieverf maar in de loop van de tijd verplaatste de trend zich steeds meer naar andere materialen en kleuren.

Welkom bij Lilolux: We bieden hier op onze prachtige website Lilolux 2 verschillende wanddecoraties aan, namelijk: Alu Art en Circle Art, en wil je de look helemaal afmaken? Dat kan, want wij hebben voor iedere wanddecoratie een bijpassend Sierkussen.

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Bekijk dan snel onze site, en veel plezier met shoppen (en je aankoop 😉)

Wij Zijn Lilolux - Jeanne en Geert Foto - 750x500
Wij Zijn Lilolux - Lilo Foto - 750x800

Imagine the luxury of ART

Bekijk hier een selectie van onze allerbeste en mooiste art.
Imagine the luxury of ART

Circle Art Wandcirkels

Blader of scroll naar rechts om tussen de 10 Subcategorieën te kijken van onze prachtige Circle Art Wandcirkels!
Imagine the luxury of ART

Lilolux = Fotokunst

Je zult je wel afvragen wat fotokunst precies inhoud, en welke materialen wij ervoor gebruiken, vandaar dat je hieronder een korte omschrijving vind met een kleine toelichting over alle materialen.

Fotokunst, de naam zegt het al, kunstzinnige foto’s, prachtige foto’s, en dat afgedrukt op onze wanddecoraties met hoge resolutie voor ultra scherpe afbeeldingen op niet alleen onze wanddecoraties, maar ook onze prachtige sierkussens.

Buiten dat we alleen een collectie proberen samen te stellen van de allermooiste foto’s, gebruiken we bij Lilolux uitsluitend premium materialen. Alle materialen komen uit Europa, en worden in Nederland gedrukt.

Onze prachtige fotokunst is onderverdeeld in 3 categorieën:

– Alu Art (Dibond Wanddecoraties Horizontaal, Verticaal, Vierkant;

– Circle Art (Dibond Wandcirkels);

– Cushion Art (Luxe Fotokunst Sierkussens);

We hebben deze 3 categorieën meer uitgebreid beschreven bij onze Lilolux = Fotokunst pagina, je leest hier welke materialen we gebruiken en tevens hoe de wanddecoraties het beste worden opgehangen.

Imagine the luxury of ART

Cushion Art Sierkussens

Blader of scroll naar rechts om tussen de 10 Subcategorieën te kijken van onze prachtige Cushion Art Sierkussens!