Imagine the luxury of ART

Bij Lilolux helpen we je graag

Dat de wanddecoratie naar wens is is niet alleen belangrijk voor jezelf, maar natuurlijk ook voor ons! Wij willen graag dat iedere aankoop slaagt en tevreden is, dat is de perfectie waar we bij Lilolux naar streven.

En om je nu nog beter te laten slagen bieden we je graag gratis advies aan.
Laat ons hieronder weten wat je wensen zijn, eventueel de afmetingen van de meubelen vóór de wanddecoratie zoals je bankstel, dressoir, bed, etc, en wat de afmeting is van de lege ruimte op de muur waar de wanddecoratie moet hangen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Je kunt natuurlijk ook op onze inspiraties pagina kijken, waar je wanddecoraties ziet hangen van onze tevreden & geslaagde klanten.

Ook hebben we bij iedere wanddecoratie een zeer handige Size Guide gemaakt (onder de bestelknop bij het product zelf), waar je een idee kunt krijgen hoe groot iedere afmeting wanddecoratie uitziet.

We raden meestal als je tussen twee maten twijfelt wel de grootste maat aan, dit omdat de wanddecoratie eenmaal hangend aan de muur niet te groot uitziet en het ook echt een eyecatcher mag zijn natuurlijk!

Alvast een kleine tip: vaak wordt een wanddecoratie te hoog gehangen, wij adviseren altijd om deze zo'n 15 a 20 cm boven het betreffende meubel te hangen, en niet hoger.

Advies nodig over de maat?

Stuur ons dan een email met je wensen en eventueel een foto van de betreffende ruimte waar de wanddecoratie moet hangen.