Advies Nodig - Lilo - 900x1280
Lilolux Ophang Guide
Bij Lilolux helpen we je graag

Advies nodig?

Dat de wanddecoratie naar wens is is niet alleen belangrijk voor jezelf, maar natuurlijk ook voor ons! Wij willen graag dat iedere aankoop slaagt en tevreden is, dat is de perfectie waar we bij Lilolux naar streven. Dus heb je advies nodig? Lees dan snel verder!

Om je nu nog beter te laten slagen bieden we je graag gratis advies aan.
Laat ons hieronder weten wat je wensen zijn, eventueel de afmetingen van de meubelen vóór de wanddecoratie zoals je bankstel, dressoir, bed, etc, en wat de afmeting is van de lege ruimte op de muur waar de wanddecoratie moet hangen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Je kunt natuurlijk ook op onze Inspiraties & Reviews pagina kijken, waar je wanddecoraties ziet hangen van onze tevreden & geslaagde klanten.

Ophang Guide

Ook hebben we bij iedere wanddecoratie een zeer handige Ophang Guide gemaakt (onder de bestelknop bij het product zelf), waar je handig kunt zien hoe de prachtige wanddecoraties worden opgehangen.

We raden meestal als je tussen twee maten twijfelt wel de grootste maat aan, dit omdat de wanddecoratie eenmaal hangend aan de muur niet te groot uitziet en het ook echt een eyecatcher mag zijn natuurlijk!

Contacteer ons als je advies nodig hebt

En als je verder nog advies nodig hebt, aarzel dan niet om ons handige hulp formulier hieronder in te vullen! Geef aan waar je de wanddecoratie wilt ophangen, de maat van het meubel waarboven je wanddecoratie moet komen te hangen of hoe groot de muur is, en je kunt zelfs foto’s uploaden zodat we een beetje een inzicht kunnen krijgen om je het beste te helpen met je keuze!

Iedere Fotokunst, (bijna) Iedere Vorm

Helaas kan niet alle fotokunst in alle vormen worden gemaakt, dit zal de verhoudingen niet meer mooi weergeven. Maar waarbij het wél mogelijk is, die hebben wij voor jou bewerkt.  Dus vind je een fotokunst wanddecoratie waar je verliefd op bent maar kun je geen horizontale afmeting kwijt, dan is de kans groot dat je deze ook in het vierkant, verticaal, en/of ronde vorm kunt vinden. Imagine the luxury of ART!

Alvast een kleine tip: vaak wordt een wanddecoratie te hoog gehangen, wij adviseren altijd om deze zo'n 15 a 20 cm boven het betreffende meubel te hangen, en niet hoger.

Advies nodig over de maat?

Stuur ons dan een email met je wensen en eventueel een foto van de betreffende ruimte waar de wanddecoratie moet hangen.