Imagine the luxury of ART

Lilolux handige maatwijzer

Je ziet veel maten staan en denkt welke maat heb ik nu nodig? Of je denkt wellicht is de wanddecoratie niet te groot of te klein als ik die binnen krijg? Daarom een handige Lilolux Matenwijzer waar we in het kort beschrijven welke maten we verkopen op Lilolux, en welke maat wanddecoratie het mooiste past boven een dressoir of boven een bed bijvoorbeeld.

Ook beschrijven we duidelijk en beknopt (want wie wil er nu teveel lezen als je tussen zoveel mooie fotokunst wilt kijken), welke wanddecoratie in welke maten leverbaar zijn, en in welke categorieën. Want we hebben het bij Lilolux eenvoudig gehouden met toch héél véél keuze, zodat jij als klant de beste shop ervaring  overhoud!

Je kunt natuurlijk ook op onze Inspiraties & Reviews pagina kijken voor voorbeelden van onze tevreden & geslaagde klanten, of op onze Advies nodig? pagina.

Tevens hebben we bij iedere wanddecoratie een handige Ophanging Guide gemaakt over de ophanging. Je vind deze Ophanging Guide bij iedere wanddecoratie onder de bestelknop.

Laten we beginnen hieronder met onze 3 categorieën.

Lilolux Matenwijzer - Side Banner Afbeelding - 500x750

De 3 categorieën van Lilolux

We weten dat 500+ wanddecoraties een beetje veel kan lijken (en dat is het natuurlijk ook!), maar we willen het natuurlijk wel overzichtelijk houden.

Daarom hebben we 3 categorieën gemaakt, namelijk:

– Alu Art (Dibond Wanddecoraties Horizontaal, Verticaal, Vierkant;

– Circle Art (Dibond Wanddecoraties Cirkel);

– Cushion Art (Luxe Fotokunst Sierkussens);

Begint al iets overzichtelijker te worden toch? Maar we hebben het nóg overzichtelijker gemaakt! Je zult namelijk zien dat bij de Alu Art als ook bij de Circle Art en bij de Cushion Art dezelfde fotokunst gebruikt wordt.

Zie je iets moois bij de Circle Art maar heb je het liever op Alu Art? Geen probleem, want de collectie is identiek! Je kiest dus eigenlijk voor de vorm (horizontaal, verticaal, vierkant of rond) en de fotokunst zal hetzelfde zijn in beide categorieën.

Verder hebben we voor beide categorieën een bijpassend kussen dus ook deze prachtige fotokunst is hetzelfde als bij de Alu Art wanddecoraties als bij de Circle Art wanddecoraties, heel eenvoudig shoppen dus!

Lilolux Matenwijzer - 3 Categorieen Vormen - 500x500
Lilolux Matenwijzer - 4 Categorieen - Maten - 500x500

De 4 maten van Lilolux

Nu je iets beter snapt dat iedere foto op onze website te verkrijgen is in alle 3 de categorieën, gaan we het nog iets eenvoudiger maken. Wij vinden een breed assortiment, een ruime keuze om aan ieders wens te voldoen zeer belangrijk bij Lilolux, vandaar dat we iedere wanddecoratie in 4 maten leveren!

Als je nu kiest voor een Alu Art wanddecoratie, of een Circle Art wanddecoratie, of je nu kiest voor een horizontaal, verticaal, vierkant of ronde wanddecoratie, je hebt altijd keuze uit 4 maten.

Alu Art wanddecoraties: deze zijn in 3 vormen verkrijgbaar:

Horizontaal – 90×60 cm, 120×80 cm, 150×100 cm en 180×120 cm.
Verticaal – 60×90 cm, 80×120 cm, 100×150 cm en 120×180 cm.
Vierkant – 60×60 cm, 80×80 cm, 100×100 cm en 120×120 cm.

Circle Art wanddecoratie: deze zijn zoals de naam al zegt altijd rond, vandaar dat deze beschikbaar zijn in een diameter van ⌀60 cm, ⌀80 cm, ⌀100 cm en ⌀120 cm.

Voor onze Fotokunst Sierkussens hebben we gekozen deze alleen in 45×45 cm te maken omdat dit de meest gangbare maat is en om het zo overzichtelijk mogelijk te houden. Wel kun je hier kiezen tussen Fotokunst Sierkussens voor binnen als ook voor buiten gebruik.

Zeer makkelijk shoppen dus, je kiest je stijl, je kiest je vorm, en je kiest je maat.

De 2 kleinste maten van Lilolux

Je hebt zojuist dus gelezen dat iedere wanddecoratie verkrijgbaar is in 4 maten, maar welke maat is nu geschikt voor waar? We kunnen dit indelen in de 2 kleinste maten en de 2 grootste maten, dus laten we beginnen met de 2 kleinste maten wanddecoraties.

In de meeste gevallen (iedere kamer en iedere wens is natuurlijk anders), maar zien we doorgaans dat deze Wanddecoraties gekocht worden voor bijvoorbeeld:

  • Een hal of voordeur;
  • Bij een eettafel, in een keuken;
  • Boven een kleine dressoir;
  • Voor een kantoorruimte;
  • Op de overloop, bij het trapportaal;
  • Voor in een slaapkamer;

en zo zijn er nog meer voorbeelden te noemen, maar je kunt hieruit opmaken dat deze maat voornamelijk gekocht wordt om een ruimte op te leuken, waar de grote maten Wanddecoraties voornamelijk gekocht worden om ergens boven/achter te hangen, worden deze gehangen als decoratie.

Sierkussen

Heb je een leuk bankje staan bij de kapstok bijvoorbeeld, leg er dan een mooi Fotokunst Sierkussen op met aan de muur een mooie Alu Art wanddecoratie of Circle Art wanddecoratie in een kleine maat in dezelfde afbeelding en iedereen die binnenkomt zal versteld staan hoe leuk en gezellig het uitziet. Of hang een van deze maten op je badkamer of toilet ruimte en het veranderd meteen de sfeer!

Lilolux Matenwijzer - 4 Categorieen - Maten Klein - 500x500
Lilolux Matenwijzer - 4 Categorieen - Maten Groot - 500x500

De 2 grootste maten van Lilolux

Nu weten we dat er 4 categorieën zijn en 4 maten, en dat we deze zo overzichtelijk mogelijk hebben ingedeeld voor jou beste experience op onze site! Het laatste wat nog ontbreekt is ook zeker niet onbelangrijk, want dat zijn onze grootste maten.

Deze zijn doorgaans het meest populair, omdat iedereen wel een eye catcher wil in zijn of haar huis. Zoals korst beschreven zijn onze kleinste maten erg leuk als decoratie op een vrij stukje muur, zo zijn onze grootste maten het mooist op een grotere lege  muur.

Grote Maten

Denk hierbij aan: boven een bed, boven een bank, boven een dressoir, dit zijn de meest voorkomende plaatsen waar onze 2 grootste maten gehangen worden, maar het kan natuurlijk ook bij een eettafel, of in een keuken, zeker de Alu Art Wanddecoraries van 100×100 cm 150×100 cm en de Dibond Wandcirkels van ⌀100 cm zijn daar nog zeer geschikt voor. De Alu Art Wanddecoraties van de maten 180×120 cm, 120×120 cm en de Dibond Wandcirkels van ⌀120 cm zijn de echte eyecatchers boven de bank en boven een bed.

Verticaal

De verticale wanddecoraties zijn eigenlijk een verhaal apart, maar kunnen we toch heel simpel in zijn, deze passen natuurlijk niet boven een bank of bed, deze worden dan ook in de meeste gevallen gekocht voor in een entreehal, of overloop, of bij een inloopkast, dit zullen de echte eyecatchers zijn voor de lege muren waar je langsloopt en een mooi groot Alu Art Wanddecoratie kunt plaatsen van 120×180!

Gratis Advies nodig van Lilolux?

Hopelijk is hiermee de collectie iets duidelijker geworden.

Maar mocht je nog vragen hebben of gratis advies willen, dan hebben we op onze Advies Nodig? pagina een handig contactformulier waar je ons wat informatie kunt delen over wat je zoekt, of je kunt zelfs je kamer uploaden naar ons zodat we kunnen zien waarvoor je wat zoekt, en we zullen je altijd zo goed en eerlijk mogelijk van advies proberen te voorzien.

Gratis tip

We raden meestal als je tussen twee maten twijfelt wel de grootste maat aan, dit omdat de wanddecoratie eenmaal hangend aan de muur niet te groot uitziet en het ook echt een eyecatcher mag zijn natuurlijk!

Is alles duidelijk over de maten maar wil je graag meer weten over de materialen van onze Alu Art wanddecoraties, Circle Art wanddecoraties of Fotokunst Sierkussens, lees dan snel verder op onze Advies Nodig? pagina.

Ook kun je eens een kijkje nemen op onze Inspiraties & Reviews pagina, hier zie je foto’s van onze tevreden & geslaagde klanten, wellicht doe je er nog leuke ideeën op, want wie vind het nou niet leuk om lekker tussen (echte) voorbeelden te kijken.

Maar welke stijl of maat je ook kiest, we wensen je alvast veel shop plezier hier bij Lilolux!

Lilolux Matenwijzer - Side Banner Afbeelding - 500x750