WIJ ZIJN LILOLUX

Over Lilolux

Wij doen al meer dan 15 jaar in kunst! Want bij Lilolux zijn we gek op kunst, maar gelukkig hoeven we dit zelf niet te schilderen! Wij zoeken altijd naar de allerbeste en mooiste fotokunst, die rechtstreeks wordt gedrukt op onze wanddecoraties en sierkussens!

Maar waarom is onze naam en site helemaal nieuw? Omdat we al ruim 15 jaar onze winkel en webshop hebben met de naam ZIX Art, en deze vernieuwde onderneming specifiek gericht is op de wat nieuwere trends, waar ZIX Art zich blijft richten op het vertrouwde Dibond Wanddecoraties assortiment.

Wat kun je bij ons vinden dan? We bieden 2 verschillende materialen aan voor onze Wanddecoraties, namelijk: Wanddecoraties van Plexiglas en Wandcirkels van Dibond, en wil je de look helemaal afmaken? Dat kan, want wij hebben voor iedere wanddecoratie een bijpassend Sierkussens.

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Bekijk dan snel onze site, en veel plezier met shoppen (en je aankoop πŸ˜‰)

IMAGINE THE LUXURY OF ART

Bij Lilolux willen we voor ieders smaak een wanddecoratie aan kunnen bieden

15
JAREN ERVARING
1000
WANDDECORATIES
1095
WANDELINGEN MET DE LIEVE MOPS (PER JAAR)
500
VERSCHILLENDE ART KUSSENS
WIJ ZIJN LILOLUX

De zekerheden van Lilolux

Hieronder vind je een aantal zekerheden van Lilolux waar we ons bij hebben aangesloten om de beleving voor jou nog beter te maken in de toekomst.

Fotokunst Keurmerk

Ook zijn wij aangesloten bij het Fotokunst Keurmerk.

Hiermee tonen we aan dat we voldoen aan de zekerheden voor de verkoop van fotokunst. Het belangrijkste van dit keurmerk is de garantie van de kwaliteit van de wanddecoratie en zekerheden omtrent de foto en bedrukking.

Bekijk alle zekerheden op FotokunstKeurmerk.nl

Jouw Wanddecoratie(s), Jouw Review

Natuurlijk stellen we het zeer op prijs als je een review geeft op onze site, maar ook vinden we het altijd leuk om te zien hoe de wanddecoratie eruit ziet eenmaal opgehangen.

Mocht je het leuk vinden om dit met ons te delen, stuur ons via yourart@lilolux.nl je foto, of upload je foto direct via het contactformulier op de inspiratie pagina, en geef hierbij meteen aan of we jou foto en review mogen gebruiken op onze website, om andere klanten te laten zien hoe mooi het daadwerkelijk uitziet 😍. Wij zullen uiteraard nóóit je persoonlijke gegevens weergeven, uitsluitend je opgegeven naam. (Helaas kunnen we niet iedere review en foto gebruiken voor de website, dus wij zullen hier zelf een selectie uit maken, maar waarderen iedere toezending enorm voor onze eigen beleving.)

Je kunt natuurlijk ook altijd je eigen foto posten op instagram met de Hashtag: #liloluxart

Bekijk de inspiraties hier