Wij Zijn Lilolux - Jeanne en Geert Foto - 750x500
Wij Zijn Lilolux - Lilo Foto - 750x800
Lilolux by ZIX Art

Wij zijn Lilolux

Wij doen als klein familiebedrijf al meer dan 15 jaar in kunst! Want bij Lilolux zijn we gek op kunst, maar gelukkig hoeven we dit zelf niet te schilderen! Wij zoeken altijd naar de allerbeste en mooiste fotokunst, die rechtstreeks wordt geprint op onze wanddecoraties en sierkussens!

ZIX Art

Als trouwe bezoeker herken je ons wellicht als ZIX Art. Maar waarom is onze naam en site helemaal nieuw?

Een klein stukje over Zix Art:

ZIX Art was een winkel in de historische binnenstad van Roermond, waar we ons ruim 15 jaar specialiseerden in wanddecoraties. We waren in de beginjaren gespecialiseerd in olieverf, en later in fotokunst, en dan met name in Dibond, maar na 15 jaar in het Roercenter, zijn we per 1 oktober 2023 gestopt met onze winkel.

Dibond

De laatste jaren zijn wanddecoraties op Dibond heel erg populair. Vanwege de goede kwaliteit van het materiaal en de heldere prints zijn dit de echte eye-cathers in het hedendaagse interieur.

Binnen & Buiten Nederland

Door onze ruime ervaring en uitgebreide collectie kwamen mensen van Nederland, Duitsland en België al jaren bij ons voor advies en aankoop. Iedere wanddecoratie is anders, en iedere smaak ook, vandaar dat wij er ook altijd naar streefden om iedereen individueel van advies te voorzien zodat de wanddecoratie nog voor jaren mooi staat in jou interieur.

Klant Vriendelijkste

Wij waren niet alleen de klant vriendelijkste art shop, maar hadden ook de leukste collectie die er te vinden is. We gaven in onze winkel gratis advies voor de juiste wanddecoratie in jou interieur.Helaas kun je niet meer langskomen in onze gezellige winkel in Roermond, maar je kunt wel nog online shoppen.

Welkom bij Lilolux:

We bieden hier op onze prachtige website Lilolux 2 verschillende wanddecoraties aan, namelijk: Alu Art en Circle Art, en wil je de look helemaal afmaken? Dat kan, want wij hebben voor iedere wanddecoratie een bijpassend Sierkussen.

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Bekijk dan snel onze site, en veel plezier met shoppen (en je aankoop 😉)

IMAGINE THE LUXURY OF ART

Bij Lilolux willen we voor ieders smaak een wanddecoratie aan kunnen bieden

15
JAAR ERVARING
500
WANDDECORATIES
1095
WANDELINGEN MET DE LIEVE MOPS (PER JAAR)
500
VERSCHILLENDE ART KUSSENS
WIJ ZIJN LILOLUX

De zekerheden van Lilolux

Hieronder vind je een aantal zekerheden van Lilolux waar we ons bij hebben aangesloten om de beleving voor jou nog beter te maken in de toekomst.

Fotokunst Keurmerk

Ook zijn wij aangesloten bij het Fotokunst Keurmerk.

Hiermee tonen we aan dat we voldoen aan de zekerheden voor de verkoop van fotokunst. Het belangrijkste van dit keurmerk is de garantie van de kwaliteit van de wanddecoratie en zekerheden omtrent de foto en bedrukking.

Bekijk alle zekerheden op FotokunstKeurmerk.nl

Jouw Wanddecoratie(s), Jouw Review

Natuurlijk stellen we het zeer op prijs als je een review geeft op onze website, maar ook vinden we het altijd leuk om te zien hoe de wanddecoratie eruit ziet eenmaal opgehangen, of hoe je prachtig luxe Velvety sierkussen eruitziet op je bankstel, vandaar deze Inspiraties & Reviews pagina!

Uitnodiging

Je krijgt na je aankoop automatisch een uitnodiging om ons te beoordelen, maar wil je dit graag direct met ons delen, stuur ons via fotokunst@lilolux.nl je foto, of upload je foto hieronder, of bij je aangekochte product! We willen graag laten zien hoe mooi het daadwerkelijk uitziet 😍.

Wij zullen uiteraard nóóit je persoonlijke gegevens weergeven, uitsluitend je opgegeven naam. (Helaas kunnen we niet iedere review en foto gebruiken voor de website, dus wij zullen hier zelf een collectie uit maken, maar waarderen iedere toezending enorm voor onze eigen beleving.)

Je kunt natuurlijk ook altijd je eigen foto posten op instagram met de Hashtag: #liloluxart

Bekijk de Inspiraties & Reviews hier: