Veel gestelde vragen

FAQ
Waarom zie ik ZIX Art vermeld staan bij Lilolux?

ZIX Art was een winkel in de historische binnenstad van Roermond, waar we ons ruim 15 jaar specialiseerden in wanddecoraties. Maar na 15 jaar in het Roercenter, zijn we per 1 oktober 2023 gestopt met onze winkel.

Helaas kun je niet meer langskomen in onze gezellige winkel in Roermond, maar op onze Lilolux website blijf je een vertrouwde plek behouden voor al jouw mooiste wanddecoraties online te kopen.

Meer informatie hierover vind je op onze “Wij Zijn Lilolux” pagina.
Wat zijn de verzendkosten?

Deze zijn helemaal gratis! Ongeacht het bedrag of de grootte van de wanddecoratie, vinden we het bij Lilolux belangrijk dat de prijs die je ziet is de prijs die je betaalt, geen onverwachte hoge verzendkosten bij Lilolux! (met uitzondering van België en Duitsland, waar we de verzendkosten evengoed zo laag mogelijk hebben gehouden op €20)

Meer informatie hierover vind je op onze “Verzending” pagina.
Wat is de levertijd?

Ook de levertijd vinden wij belangrijk, vandaar dat deze maar 5-8 werkdagen is! Je wilt je nieuwe aankoop natuurlijk zo snel mogelijk in huis, en dat begrijpen we maar al te goed. Na het moment van bestellen gaan we dan ook meteen voor je aan de slag om je nieuwe Wanddecoratie en/of Art Kussen zo snel mogelijk met de hoogste perfectie voor je te produceren.

Meer informatie hierover vind je op onze “Verzending” pagina.
Komen jullie producten uit het buitenland?

Hierop kunnen we met trots zeggen: Nee! Wij leveren alle producten in premium kwaliteit. Dit houd in dat de materialen van Duitse fabricaat zijn, niets overzee dus. En alles wordt geproduceerd in Nederland waardoor we altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit en productie kunnen gaan.

Meer informatie over ons merk en ons streven naar perfectie vind je op de “Wij Zijn Lilolux” pagina.
Kan ik ook een eigen foto gebruiken?

Helaas is dit niet mogelijk. Dit heeft ermee te maken dat de foto’s van zeer grote resolutie moeten zijn voor een mooie scherpe print. Wij besteden bij Lilolux daarom ook veel aandacht aan het vinden van de juiste foto’s, en deze zijn altijd op hoge resolutie zodat ook op grote Dibond® panelen een scherpe fotokunst print zichtbaar is.

Maar je kunt onze prachtige Lilolux collectie vinden in onze handige “Fotokunst Hulpwijzer
Hoe kan ik betalen?

Wij bieden maar liefst meer dan 8 betaalopties aan, waaronder iDeal, en voor België o.a. KBC/CBC, en voor Duitsland o.a. GiroPay of Sofortüberweisung.

Meer informatie hierover vind je op onze “Betalen” pagina.
Ik wil graag laten zien hoe prachtig mooi mijn nieuwe wanddecoratie eruitziet aan de wand!

Dat vinden wij héél erg leuk!

Je kunt hiervoor een email sturen naar fotokunst@lilolux.nl, of upload je foto via de “Inspiraties & Reviews” pagina.

Maar je krijgt ook automatisch een uitnodiging in je email om ons te beoordelen, hier kun je ook je eigen foto(s) bij uploaden 😍. Wij zullen uiteraard nóóit je persoonlijke gegevens weergeven, uitsluitend je opgegeven naam.

(Helaas kunnen we niet iedere review en foto gebruiken voor de website, dus wij zullen hier zelf een selectie uit maken, maar waarderen iedere toezending enorm voor onze eigen beleving.)

Je kunt natuurlijk ook altijd je eigen foto posten op instagram met de Hashtag: #liloluxart
Wat zijn jullie contact gegevens?

Lilolux

E-mailadres: fotokunst@lilolux.nl

KvK-nummer: 88561534
Btw-identificatienummer: NL004627461B68

Laat een bericht achter voor vragen of advies

Wij staan altijd klaar

    Contact - Foto - 1300x975