Veel gestelde vragen

FAQ
Waarom zie ik ZIX Art bij het adres van Lilolux?

Lilolux is een vernieuwde onderneming, specifiek gericht op de wat nieuwere trends, waar ZIX Art zich blijft richten op het vertrouwde Dibond Wanddecoraties assortiment. In onze winkel in het Roercenter vind je uitsluiten de ZIX Art collectie, waar Lilolux 100% online verkoopt. Maar je bent uiteraard van harte welkom in onze winkel/showroom in Roermond om kennis te maken met de prachtige collectie Dibonds van ZIX Art.

Meer informatie hierover vind je op onze “Wij Zijn Lilolux” pagina.

Wat zijn de verzendkosten?

Deze zijn helemaal gratis! Ongeacht het bedrag vinden we het bij Lilolux belangrijk dat de prijs die je ziet is de prijs die je betaalt, geen onverwachte hoge verzendkosten bij Lilolux! (met uitzondering van België en Duitsland, waar we de verzendkosten evengoed zo laag mogelijk hebben gehouden op €20)

Meer informatie hierover vind je op onze “Verzending” pagina.

Wat is de levertijd?

Ook de levertijd vinden wij belangrijk, vandaar dat deze maar 5-8 werkdagen is! Je wilt je nieuwe aankoop natuurlijk zo snel mogelijk in huis, en dat begrijpen we maar al te goed. Na het moment van bestellen gaan we dan ook meteen voor je aan de slag om je nieuwe Wanddecoratie en/of Art Kussen zo snel mogelijk met de hoogste perfectie voor je te produceren.

Meer informatie hierover vind je op onze “Verzending” pagina.

Komen jullie producten uit het buitenland?

Hierop kunnen we met trots zeggen: Nee! Wij leveren alle producten in premium kwaliteit. Dit houd in dat de materialen van Europese afkomst zijn, niets overzee dus. En alles wordt geproduceerd in Nederland waardoor we altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit en productie kunnen gaan.

Meer informatie over ons merk en ons streven naar perfectie vind je op de “Wij Zijn Lilolux” pagina.

Hoe kan ik betalen?

Wij bieden maar liefst meer dan 8 betaalopties aan, waaronder iDeal, en voor België o.a. KBC/CBC, en voor Duitsland o.a. GiroPay of Sofortüberweisung.

Meer informatie hierover vind je op onze “Betalen” pagina.

Ik wil graag laten zien hoe prachtig mooi mijn nieuwe wanddecoratie eruitziet aan de wand!

Dat vinden wij héél erg leuk!

Je kunt hiervoor een email sturen naar yourart@lilolux.nl, of upload je foto via de “Inspiraties” pagina.

Geef hierbij meteen aan of we jou foto en review mogen gebruiken op onze website, om andere klanten te laten zien hoe mooi het daadwerkelijk uitziet 😍. Wij zullen uiteraard nóóit je persoonlijke gegevens weergeven, uitsluitend je opgegeven naam.

(Helaas kunnen we niet iedere review en foto gebruiken voor de website, dus wij zullen hier zelf een selectie uit maken, maar waarderen iedere toezending enorm voor onze eigen beleving.)

Je kunt natuurlijk ook altijd je eigen foto posten op instagram met de Hashtag: #liloluxart

Wat zijn jullie gegevens?

Lilolux
Roersingelpassage 10
6041 EE, Roermond
Nederland

Telefoonnummer: 0475 332 817
E-mailadres: yourart@lilolux.nl

KvK-nummer: 58323864
Btw-identificatienummer: NL852986130B01

Laat een bericht achter voor vragen of advies

Wij staan altijd klaar