Bij Lilolux vinden we verzending zéér belangrijk!

Bekijk hier alles over verzending

Je kent het wel, de hele dag thuisblijven, wachtend op je bestelling, en dan komt deze niet… Of een onvriendelijke chauffeur die je pakketje niet met zorg behandeld… Of je vind iets moois en in de winkelwagen komt er ineens een torenhoog bedrag bij voor verzendkosten door het grote formaat of gewicht?

Bij Lilolux vinden we de complete zending en afhandeling daarom zeer belangrijk! Wij streven altijd naar perfectie, als het nu om de kwaliteit van de Wanddecoraties gaat of om de verzending. En om duidelijkheid en gemak te geven hebben we bij Lilolux gekozen om het anders te doen dan in bovengenoemde voorbeelden! Daarom behandelen we hieronder hoe wij ons bij Lilolux willen onderscheiden!

Verzendkosten

Hier kunnen we heel kort in zijn, deze zijn altijd gratis! Mits de verzending binnen Nederland is. Voor België en Duitsland rekenen we evengoed een laag bedrag van €20,- per bestelling.

Wil je een Wanddecoratie bestellen maar is het afleveradres buiten Nederland, België of Duitsland? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzendpartner ONB

Wij hebben bij Lilolux voor al onze wanddecoraties gekozen voor 1 vaste en betrouwbare verzendpartner, zowel voor Nederland, als ook in België (en Duitsland voor de grootste formaten) worden de bestellingen van de wanddecoraties bezorgd door ONB.

Onze verzendpartner levert in 99% van de gevallen gegarandeerd op de zelfgekozen dag af. Ook leveren ze netjes je wanddecoraties op werkdagen tussen 8 en 17 uur, zo krijg je niet nog ‘s avonds laat dat er iemand aan de deur staat, en zo hoef je niet onnodig te wachten wanneer je zending geleverd wordt. Ook ontvang je op de dag van aflevering een tijdsindicatie. ONB klinkt misschien onbekend in de oren, maar ze zijn juist uitstekend en ervaren voor de grote formaten wanddecoraties.

Verzendpartner Post NL

Iedereen kent Post NL wel, en omdat we niet alleen grote wanddecoraties verkopen, maar ook sierkussens, hebben we er bij Lilolux voor gekozen om de fotokunst sierkussens met Post NL te verzenden, zowel voor Nederlands als België. De bezorging van Post NL valt altijd binnen 09.00 en 18.00 uur, en ook hier geld dat het zelfde fout gaat met de aflevering, vandaar dat we voor onze fotokunst sierkussens voor Post NL hebben gekozen.

Maar mocht je nu een combinatie kopen van een wanddecoratie met prachtig bijpassend sierkussen, dan komt je bestelling gewoon aan met ONB.

Verzendpartner UPS

Binnen Duitsland worden zowel de Sierkussens als onze Kleine formaat Wanddecoraties geleverd met UPS. UPS is wereldwijd bekend en hiermee ben je altijd verzekerd van een goede afhandeling.

De grote formaten worden met ONB bezorgd, ook als je een Sierkussen met een groot formaat Wanddecoratie besteld komt deze met ONB.

Zelf de dag kiezen voor ontvangst

Bij onze service hoort natuurlijk ook dat je zelf je bezorgmoment kunt kiezen. Zoals aangegeven levert ONB je wanddecoraties op werkdagen tussen 8 en 17 uur af.

Wel verzoeken wij vooral voor de grotere formaten Wanddecoraties om thuis te zijn op de dag van levering. Je ontvangt van ons een tracking code met een tijdslot op de dag van levering waardoor je een indicatie hebt wanneer je de chauffeur kunt verwachten.

Niet thuis?

Mocht je onverhoopt niet thuis zijn dan wordt gekeken of het pakket bij de buren afgeleverd kan worden. Lukt dit ook niet dan komt de chauffeur de volgende dag nog een keer langs.

Kies zelf je afleverdag

Wij bieden je de mogelijkheid om zelf de afleverdag te kiezen. Dat is handig omdat je er dan voor kunt zorgen dat je thuis bent.

Hoe werkt zelf de afleverdag kiezen?

1. Klik op het vak met de datum

2. Selecteer een datum uit de kalender

3. Geniet van je bestelling na de levering!