Als de kwaliteit en service hoog zijn, is de betaling verantwoord

Betalen met gemak

Betalen kan bij Lilolux met maar liefst 9 betaalopties, zodat voor iedereen en voor ieder land wel een passende betaaloptie te vinden is. Uiteraard gebeuren alle betalingen bij Lilolux via een beveiligde SSL verbinding en zijn dus volledig veilig.

Hieronder beschrijven we kort welke betaalmiddelen er zijn bij Lilolux.

iDEAL

Wat is iDEAL?

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Vooral het gemak waarop de betaling kan worden uitgevoerd is wat iDEAL zo populair maakt. Betalingen zijn mogelijk via de 10 grote banken van Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Hoe werkt iDeal?

Nadat je iDEAL hebt gekozen als betaalwijze, selecteert je jou eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. De banken gebruiken verschillende methodes om de betaling te verifiëren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een TAN-code via SMS, een QR code in de app of een e.dentifier. De betaling wordt vervolgens direct verwerkt.

Creditcard: Visa – Mastercard

Wat is Creditcard: Visa – Mastercard?

Met de Creditcard optie kun je wereldwijd betalen, deze optie is dus geschikt voor zowel Nederland, België en Duitsland. Doordat deze wereldwijd gebruikt kan worden en door het gemak hiervan is dit de populairste betaalmethode wereldwijd.

Hoe werkt Creditcard: Visa – Mastercard?

Met een Creditcard kun je aankopen doen op krediet en betaal je aan het eind of begin van de maand het hele bedrag dat je in die periode hebt uitgegeven, terug.

Giropay

Wat is Giropay?

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Giropay is gekoppeld met 1.500 Duitse banken, daardoor een zeer populaire betaalmethode voor als je woonachtig bent in Duitsland.

Hoe werkt Giropay?

Giropay werkt eigenlijk een beetje hetzelfde als iDEAL. Je selecteerd je eigen bank in de lijst met deelnemende banken. Je logt vervolgens in op de omgeving van het internetbankieren, en controleert de vooraf ingevulde betalingsgegevens. Indien alle informatie correct is, geef je toestemming voor de betaling. Na autorisatie ontvang je een bevestiging en gaat je bestelling bij ons in productie.

Sofortüberweisung (Sofort Banking)

Wat is Sofortüberweisung?

Sofortüberweisung is ook weer een zeer populair betaaloptie in voornamelijk Duitsland. Hiermee kunnen betalingen gedaan worden, zonder dat je een extra accounts aan hoeft te maken.

Hoe werkt Sofortüberweisung?

Je logt bij Sofortüberweisung in met de gegevens die je gebruikt om in je eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kun je rechtstreeks geld overmaken vanaf je eigen betaalrekening. Sofortüberweisung is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

Bancontact

Wat is Bancontact?

Bancontact is een Belgisch betalingssysteem en met ruim 15 miljoen kaarthouders de Belgische marktleider op het gebied van online betalingen.

Hoe werkt Bancontact?

Je kiest de betaalmethode Bancontact tijdens het afrekenproces. Daar heb je de keuze tussen het invoeren van je kaartgegevens of betalen via de app. Als je het kaartnummer van je Bancontact-kaart invoert, kom je vervolgens terecht in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Nadat je met succes hebt aangemeld en je PIN-code hebt ingevoerd, bevestigt je de transactie. Vervolgens wordt je teruggeleid naar de webshop.

KBC/CBC

Wat is KBC/CBC?

KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalopties aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom.

Hoe werkt KBC/CBC?

Via de KBC/CBC-betaalnop kun je als klant van beide banken online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Belfius Mobile/Direct Net

Wat is Belfius Mobile/Direct Net?

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Je kunt als klant van Belfius op deze manier in je eigen vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

Hoe werkt Belfius Mobile/Direct Net?

Je kiest eerst Belfius als betaaloptie en kiest vervolgens of je via mobiel wilt kopen (Belfius Mobile) of desktop (Belfius Direct Net). Belfius Mobile werkt via een QR-code. Je kan hiermee snel afrekenen door de QR-code te scannen. Kies je voor Belfius Direct Net? Dan heb je een kastje (of reader, scanner) nodig om de betaling te vervolgen en afronden.

Apple Pay

Wat is Apple Pay?

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, en is beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Dit maakt Apple Pay dus een uiterst geschikte betaalmethode als je nu uit Nederland, België of Duitsland komt. En uiterst handig met Apple Pay is dat het gebruik maakt van de Wallet-app, waarin je als gebruiker al jou betaalkaarten hebt geplaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn.

Hoe werkt Apple Pay?

Ons systeem detecteert automatisch of je betaalt vanaf een Apple device. Alleen dan wordt Apple Pay getoond als betaalmethode. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode wordt de betaling voltooid met de Touch ID of Face ID. Super snel en super handig dus.